"Siz Yaşarken Kudüs'e Gireceğiz"

Sa, 16/01/2018 - 20:54

el-Meyadin TV’deki programın sunucusu Sami Kuleyb konuk olduğu bir televizyon programında, Nasrallah ile yapılan bu son röportajın bitmesinin ardından kendisine “Gerçekten de bir gün Kudüs’e girecek misiniz?” diye sorduğunu, Hizbullah liderinin de “Evet gerçekten, hem de bu siz yaşarken gerçekleşecek” dediğini naklediyor.

Welayet News - Mashreghnews adlı sitenin bildirdiğine göre İranlı TV yorumcusu ve yazar Vahid Yeminpur kendi twitter hesabında, Lübnan Hizbullahı'nın lideri Seyyid Hasan Nasrallah'ın el-Meyadin TV'de geçtiğimiz günlerde verdiği son röportajdan sonra (söz konusu röportajın geniş özeti için bkz. http://ydh.com.tr/HD15523_nasrallahisrail-korkmakta-hakli.html) programın sunucusuna verdiği büyük vaadine işaret eden bir link paylaştı.

Buna göre el-Meyadin TV'deki programın sunucusu Sami Kuleyb konuk olduğu bir televizyon programında, Nasrallah ile yapılan bu son röportajın bitmesinin ardından kendisine “Gerçekten de bir gün Kudüs'e girecek misiniz?” diye sorduğunu, Hizbullah liderinin de “Evet gerçekten, hem de bu siz yaşarken gerçekleşecek” dediğini naklediyor.

medyasafak



Yeni yorum ekle