Lübnan’da Şehit Sayısı 3 Bine Yaklaştı

Pt, 18/05/2026 - 08:39

Siyonist İsrail ordusunun, ateşkese rağmen Lübnan’ın güneyinde bir otomobile insansız hava aracıyla (İHA) düzenlediği saldırıda 1 kişi şehit oldu. Saldırıların başladığı 2 Mart’tan bu yana Lübnan’da şehit sayısı 2 bin 988’e yükseldi

Welayet News  - Katil İsrail ordusunun, ateşkese rağmen Lübnan’ın güneyinde bir otomobile insansız hava aracıyla (İHA) düzenlediği saldırıda 1 kişi şehit oldu.

İşgalci İsrail ordusu, 17 Nisan’da yürürlüğe giren ateşkese rağmen Lübnan’a yönelik saldırılarını sürdürüyor.

Lübnan resmi ajansı NNA’nın haberine göre, İsrail ordusu, Sayda kentine bağlı Zerariyye beldesinde bir otomobile İHA saldırısı düzenledi. Saldırıda 1 kişi şehit oldu.

Öte yandan İsrail savaş uçakları, güneydeki Ayta Cebel, Mecdel Silm ve Hadasa beldelerini vurdu.

Siyonist İsrail ordusunun 2 Mart’tan bu yana Lübnan’a gerçekleştirdiği saldırılarda can kaybı 19 artarak 2 bin 988’e yükseldi.



Yeni yorum ekle