Soykırımcı İsrail Ateşkese Rağmen Filistinlileri Katletmeye Devam Ediyor

Per, 06/11/2025 - 09:49

Katil İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nde “Sarı Hattı aştıkları” iddiasıyla 2 Filistinliyi öldürdüğünü açıkladı.

Welayet News  - Siyonist İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, “Gazze Şeridi’nde bugün iki farklı yerde Sarı Hattı geçen şahıslar görüldü. Gazze Şeridi’nin orta kesimlerinde görülen 2 şahıs güçlerimize yaklaşıncaya kadar ilerdi.” iddiaları yer aldı.

Filistinli 2 kişinin işgalci İsrail askerleri için tehdit oldukları öne sürülen açıklamada, “Söz konusu iki kişinin üzerine ateş açılarak öldürüldüler.” ifadeleri kullanıldı.

Soykırımcı İsrail ordusu, 10 Ekim’de yürürlüğe giren ateşkes anlaşmasını ihlal ederek, kontrolü altında bulunan “Sarı Hat” olarak bilinen bölgenin doğusunda neredeyse hemen her gün yıkım operasyonları ve saldırılar gerçekleştiriyor.

Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığının verilerine göre, Gazze Şeridi’nde ateşkesin başlamasından bu yana İsrail saldırılarında 241 kişi şehit oldu, 609 kişi yaralandı.



Yeni yorum ekle