ABD’nin Bir İddiası Daha Çöktü; Kaani Ortaya Çıktı
Siynist İsrail’in 13 Haziran’daki saldırılarında şehit edildiği iddia edilen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Tümgeneral İsmail Kaani, 12 gün sonra Tahran’daki zafer kutlamalarında görüntülendi. İran resmi ajansı IRNA, Kaani’nin İnkılap Meydanı’ndaki kutlamalara katıldığını ve halkla sohbet ettiğini gösteren görüntüler yayımladı.
Welayet News - İran resmi ajansı IRNA, Kaani’nin başkentteki İnkılap Meydanı’nda düzenlenen zafer kutlamalarına katıldığını ve halkla sohbet ettiğini bildirdi. Görüntülerde Kaani’nin yanında korumalarıyla birlikte meydanda yürüdüğü görüldü.
Amerikan medyası, saldırılar sonrası Kaani’nin şehit edildiğini öne sürmüştü. İran makamları ise bugüne kadar bu iddiaları resmi olarak yalanlamamıştı.
Yeni yorum ekle