İslami Cihat: İntikam Geliyor, Filistin'i Özgürleştireceğiz

Ct, 18/03/2023 - 13:25

Filistin İslami Cihat Hareketi, Filistinli gençlerin kanının intikamını alacağını açıklayan bir bildiri yayınladı.

Welayet News  -  Filistin İslami Cihat Hareketi, Siyonist askerler tarafından vurulan 23 yaşındaki Filistinli Ömer Cemil Hasib'in şehit olmasına bir açıklama yayınlayarak tepki gösterdi.
Bu açıklamada, bu şerefli şehidimizin ailesine ve Tulkarem bölgesi sakinlerine taziyelerimizi sunduğumuz ifade edilmektedir.
Bu açıklamanın devamında; halkımızın her alanda akıtılan kanının durmadan akmasının, Siyonist düşmana karşı gücü her geçen gün artan Filistin milletinin direnişine ancak güç katacağı vurgulanmıştır.
Filistin İslami Cihat hareketi, bu kurbanların kanlarının intikamını Filistin topraklarının kurtarılması ve kutsal mekanlarının Siyonistlerden temizlenmesi yoluyla alacağını bildirdi.
Filistin Sağlık Bakanlığı cuma günü, İsrail işgal güçleri tarafından Ramallah'ın kuzeyindeki Bire şehrinin kuzey girişinde vurulan Yazen Ömer Hasib (23 yaşındaki) adlı Filistinli gencin şehit olduğunu duyurdu.
Bu genç Filistinli yaralandıktan sonra işgal altındaki Kudüs'teki Shaareyeh Tsidek Hastanesine nakledildi, ancak sonunda aldığı yaraların ciddiyeti nedeniyle öldü.
Bu gencin şehit olmasıyla birlikte bu yılın başından bu yana Filistinli şehit sayısı 89'a yükseldi.



Yeni yorum ekle