Irak Ehli Sünnet Âlimler Birliği Başkanı: Şehit Süleymani ve Ebu Mehdi el-Mühendis Irak’ı Kurtardı
Irak Ehli Sünnet Âlimler Birliği Başkanı Şeyh Halit el Molla, ABD’nin Irak’ın IŞİD’den kurtarılmasının 30 yılı bulacağını söylemesine rağmen, Şehit Süleymani ve Ebu Mühendis’in Irak'ı IŞİD'den kurtardığını ifade etti.
Welayet News - Irak Ehli Sünnet Âlimler Birliği Başkanı Şeyh Halit el Molla, zaferin komutanları Şehit Hacı Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi Mühendis’in şehadetlerinin ikinci yıl dönümü münasebetiyle Selahaddin’de düzenlenen merasimde şunları söyledi: ‘Zafer komutanlarından ne kadar bahsetsek de onların hakkını eda etmiş olamayız. Şehit Süleymani, Ebu Mühendis ve onların saygıdeğer yoldaşları ülkemize sahip çıkmış, topraklarımızı özgürleştirmiştir.
ABD, Irak’ın IŞİD’den kurtarılmasının 30 yıl süreceğini söylemesine rağmen bu iki aziz şehit IŞİD’e karşı zafer kazandı.
Irak'a ve onun sembollerine ve liderlerine karşı savaş henüz bitmedi ve siyah bayrak sahipleri (teröristler) ile siyasi ve mali destekçileri şehitlere ve onların fedakârlıklarına ihanet etmeye çalışıyor.
Selahaddin sakinleri, bu eyaleti ve Irak'ı bölme komplosunu engelledi.’
Yeni yorum ekle