Haşd-i Şabi: Dini merceiyetin bir baba şafkatiyle söyledikleri bizim yolumuzun meşalesidir

Cu, 08/11/2019 - 23:36

Haşd-i Şabi, yayımladığı bir bildiride, dini merceiyetin müşfik söylemini yolun meşalesi olarak niteledi ve halkın haklı taleplerinin desteklenmesine vurgu yaptı.

Welayet News - Haşd-i Şabi, Cuma günü yayımladığı bir bildiride, “Dini merceiyetin müşfik söylemini büyük bir ilgi ve önem vererek takip ettik. Dini merceiyetin söylediklerini, fitne ve kötülük peşinde olan yabancılarla, açgözlülerle mücadele yolunu gösteren karanlıktaki bir meşale olarak görüyoruz. Dini merceiyetin bütün talimatlarına bağlıyız ve halkın haklı taleplerini desteliyoruz” dedi .

Haşd-i Şabi’nin bildirisinin diğer bir bölümünde şu ifadeler yer aldı: “Biz milletimizle birlikte tek ses halinde, halkın izzetli bir ülkede özgür ve onurlu bir yaşama sahip olma yönündeki beklentilerinin hızla karşılanmasını talep ediyoruz. Dini merceiyetin söyleminin içeriği bizim için son derece değerlidir. Dini merceiyetin Haşd-i Şabi ve güvenli güçlerindeki evlatlarının çabalarını övmesi ve fedakarlıklarının unutulmaması gerektiğini vurgulamasını  değerli buluyoruz. Her şart altında Allah’ın, vatan ve merceiyetin ve ülkemizin onurlu halkının vefakar askerleri olma ahdimizi korumayı sürdüreceğiz”.    

Welayet News   



Yeni yorum ekle