İslami İran iktidarın doruğundadır

Pt, 07/10/2019 - 11:21

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu İkinci Başkomutanı Amiral Ali Fedevi, düşmanların İran İslam Cumhuriyeti’nin savunma gücünü itiraf ettiğini belirterek, bugün İslami İran iktidarın doruk noktasında olduğunu belirtti.

Welayet News - İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu İkinci Başkomutanı Amiral Fedevi, geçmişte yaşanan hadiseler Amerikalılar ve Avrupalıların İslam inkılabının gücünü itiraf etmeye zorladığını belirterek, düşmanlar İran’ın gücünü ve İslam inkılabının dayanıklılığını anladıklarını belirtti.

Amiral Fedevi, düşmanlar İslami İran’a darbe vurmak için var gücünü seferber ettiklerini, fakat sonuca ulaşamayacaklarını vurguladı.

İslam İnkılabı Lideri İmam Hamanei 31 Ağustos 2016’da savunma bakanlığı yetkilileri ve uzmanları ve Bakanı ile görüşmesinde savunma ve taarruz gücünü geliştirmek, İran İslam Cumhuriyeti’nin en doğal hakkı olduğunu belirtti. İmam Hamanei, zorba ve sultacı güçlerin ahlak, vicdan ve insaniyetten yoksun oldukları ve başka ülkelere saldırmak ve masum insanları katletmekten asla çekinmedikleri bir dünyada savunma ve taarruz gücünü geliştirmek gayet doğal bir hak olduğunu, zira bu zorba güçler İslami İran’ın güç ve iktidarını hissetmedikçe güvenlik temin olamayacağını vurguladı.



Yeni yorum ekle