İmam Hamanei: Gözü paraya değince altüst olmuş çok kişi gördük!

Per, 26/09/2019 - 20:11

İslam İnkılabı Rehberi, “Biz zamanlar birkaç günlüğüne doğru çizgide hareket edipte sonra para, makam ve benzeri şeylere gözü değince 180 derece dönüş yapan nice kişiler gördük” dedi.

Welayet News - İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamanei, son Meşhed seferi sırasında Şehit Seyid Riza Kişbafan’ın evini ziyaret ederek, “Benim altını çizdiğim noktalardan biri, bu yola iman eden ve gerçekten isteyerek, iştiyakla iş yapan imanlı gençlerimizin sabit kadem olmayı yakalamak olduğunu” söyledi.

İmam Hamanei, sözlerine devamla şu ifadelerde bulundu: “Biz zamanlar birkaç günlüğüne doğru çizgide hareket edip sonra para, makam ve benzeri şeylere gözü değince 180 derece dönüş yapan nice kişiler gördük. Sizler etkili olduğunuz alanda –etkili olabildiğiniz oranda- öyle yapın ki gençler doğru ve müstakim yolda sabit kadem kalsınlar.

İmanlı gençler sabit kadem olmalı 

Eğer sırat-ı müstakimde sabit kadem olup hareket ederlerse herkes kendi yerini bulacaktır; kerkes faydalı olabileceği konuma gelecektir ve benim, filan ilim dalında derinleşin, filan konuya çalışın dememe hiç gerek yoktur; eğer Allah yolunda sabit kadem olurlarsa ne yapmaları gerektiğini anlayacaklardır. Bu, bendenizin vurgulamış olduğu tavsiyedir”.       

Welayet News 



Yeni yorum ekle