Nasrullah: İmam Hüseyin’in (a) evladı İmam Hamanei’yi yalnız bırakmayız

Sa, 10/09/2019 - 09:25

Lübnan Hizbullah’ı Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, “İslam İnkılabı Rehberi, direniş kampının başkomutanıdır. Hizbullah İmam Hüseyin’in (a) evladını yalnız bırakmaz” vurgusu yaptı.

Welayet News - Lübnan Hizbullah’ı Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Pazartesi gecesi, Muharrem günleri münasebetiyle yaptığı konuşmada, “Direnişin İslam İnkılabı Lideri İmam Hamanei’yi kendi kampının komutanı olarak gördüğünü ve İran İslam Cumhuriyeti’ni Amerika ve Siyonist rejim karşısında yalnız bırakmayacağını” vurguladı.

El Menar’ın aktardığına göre, Nasrullah şöyle dedi: “Biz büyük bir muharebede savaşıyoruz. Amerika ve İsrail kampımızı kuşatmak istiyorlar. Bugün kampımızın komutanı İmam Hamanei ve merkezi İran İslam Cumhuriyeti’dir. Amerika onu kuşatmak istiyor”.

Amerika Başkanı Donald Trump’a ve Siyonist Rejim Başbakanı Benyamin Netanyahu’ya seslenen Nasrullah, “Bu gece ve yarın Tramp’la Netanyahu’ya diyoruz ki, ne kuşatma ne yaptırımlar ne fakirlik ne de açlık irademizi sarsamaz. Amerika ve İsrail’e karşı İmam Hamanei’ye şunu söylüyoruz: Ey Hüseyin’in (a) evladı! Seni yalnız bırakmayız” ifadelerini kulladı.  

Welayet News



Yeni yorum ekle