Direniş Cephesi, Siyonist Rejimi Zayıflatıyor

Per, 05/09/2019 - 08:31

İran İslam Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, direniş cephesinin bölgesel durumda Siyonist rejimin gücünü her geçen zayıflatma doğrultusunda ilerlemekte olduğunu belirtti.

Welayet News - İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, bugün katıldığı bir merasimde yaptığı konuşmada, direniş cephesinin Irak, Suriye ve Yemen'deki zaferlerine işaretle, Yemenliler'in bugün kendilerini savunma konusunda kendine yeterlik seviyesine ulaştıklarını ve en modern İHA'ları düşürme kabiliyetine kavuştuklarını kaydetti.

İran'ın dünyanın en güvenli ülkelerinden olduğunu belirten Komutan Bakıri, düşmanların İran'ın güvenliğine karşı girişimde bulunamamasının İran milleti evlatlarının gece gündüz çaba ve mücadelesinin sonucu olduğunu belirtti.

Amerikan casusluk İHA'sının İran hava sahasında düşürülmesine de dikkat çeken Genelkurmay Başkanı, ABD'nin İran'ın bölgesel etkinliği ve askeri gücünü incelemesi sonucu bu girişime yanıt verme gücüne sahip olmadığı sonucuna vardığını söyledi.



Yeni yorum ekle