El Vefak: Siyonistleri savunmak büyük utanmazlıktır

Çar, 28/08/2019 - 09:52

Bahreyn’in İslami Milli Vefak Cemiyeti (El Vefak), Bahreyn Dışişleri Bakanı Halid bin Ahmet Al-i Halife’nin korsan İsrail’in Arap ülkelerine saldırılarını savunması büyük utanmazlık ve sorumsuzluk olduğunu açıkladı.

Welayet News - Salı günü bir açıklama yapan El Vefak Cemiyeti, Bahreyn Dışişleri Bakanı Halid bin Ahmet Al-i Halife’nin sözleri Arapların ve Müslümanların çıkarlarına aykırı olduğunu, Halife rejimi İslam ümmetinin çıkarlarını siyonistlerin ve hamilerinin desteklerini kazanma uğruna feda ettiğini belirtti.

El Vefak Cemiyeti açıklamada, Bahreyn Dışişleri Bakanı Halid bin Ahmet Al-i Halife’nin sözleri ve Halife rejiminin açıklamaları Bahreyn milletinin tutumunu temsil etmediğini, Bahreyn milleti barıştan yana ve savaş karşıtı bir millet olduğunu vurguladı.

Başında bulunan Halife rejimi siyonist rejim İsrail ile ilişkilerini normalleştirmek isteyen Bahreyn Dışişleri Bakanı Halid bin Ahmet Al-i Halife eli kanlı rejimin Irak, Suriye ve Lübnan topraklarına düzenlediği saldırıları savunmuştu.



Yeni yorum ekle