İran, İnkılabın İkinci Adımında Yenilmez Güce Dönüşecektir

Çar, 21/08/2019 - 13:52

Genel Kurmay Başkanı General Muhammed Bakıri, İran İslam Cumhuriyeti inkılabın ikinci adımında yenilmez bir güce dönüşeceğini vurguladı.

Welayet News - İran İslam Cumhuriyeti Genel Kurmay Başkanı General Bakıri Çarşamba günü sivil savunma kurumuna yaptığı ziyareti sırasında, sivil savunma kurumu ülkenin nükleer, biyolojik, kimyasal ve siber alanlarında güvenliğini güvence altına aldığını belirtti.

Sivil savunma kurumunun stratejik ve operasyonel uygulamaları ve kazanımları hakkında bilgi alan General Bakıri, sivil savunma kurumu çeşitli alanlarda tehditlere karşı uygun planlama yaparak uygun hazırlık seviyesine ulaştığını, bu kurum sivil savunma ve caydırıcılık alanında başarılı bir performans sergilediğini ifade etti.

Genel Kurmay Başkanı General Bakıri ayrıca, bugün İran İslam Cumhuriyeti nizamı düşmanları hüsrana uğratacak şekilde iktidarın doruk noktasına ulaştığını, bu hazırlık seviyesi İslam inkılabının ikinci adımında İran’ı uluslararası düzeyde yenilmez bir güce dönüştüreceğini vurguladı.



Yeni yorum ekle