Mücadelenin Pusulası Siyonist Rejime Doğru Olmalıdır

Çar, 21/08/2019 - 11:46

Lübnan Meclis Başkanı, bu ülkenin başarı ve kazanımlarını sürdürmesinin gerektiğini vurguladı ve mücadele pusulasının Siyonist rejime doğru olması gerektiğini söyledi.

Welayet News - İran Üniversitelerinde okuyan Amel Hareketi öğrencileriyle bir araya gelen Nebih Berri şu ifadelerde bulundu: ‘Birliğin olmaması ve pusulanın düşmanla olan gerçek çatışmadan sapması ve düşman ile arkadaş arasında ayrım yapma kabiliyetinin olmaması, tüm başarıları baltalayabilir. Ne yazık ki, bu durum şimdi Amerikan Uzlaşması olarak adlandırılan Yüzyılın Anlaşmasında gerçekleşmektedir. Kısacası bu plan, Filistin meselesini ortadan kaldırmak için açık bir girişimdir. Bu çaba, bölünmeler, ihtilaflar ve iç sorunlar nedeniyle ümmetin meşgul ve kör kalplerinde gerçekleşmektedir.

Bölgede Arap, Müslüman ve Hıristiyan olarak birliğimiz yeniden sağlandığında, yalnızca Filistin'i elde etmekle kalmayıp, düşman İsrail’in aç gözlülüğü ve saldırısına maruz kalan tüm haklarımızı yeniden kazanabiliriz.’

Nebih Berri üniversitelilere hitaben şunları söyledi: ‘Üniversitelerdeki varlığınız ve çeşitli alanlarda bilime olan bağlılığınız, İmam Musa Sadr'ın direniş toplumu kurma hayalinin tamamlanması ve yorumlanmasıdır. Direniş sadece silahlarla değil, aynı zamanda bilimin silahlarıyla donatılmış bir nesil yaratma aşamasına ulaşmaktır. Bu ikisi direnişin temelidir. Sizler bilimi, direnişin kökeninden, yani İran İslam Cumhuriyeti'nden aldınız.



Yeni yorum ekle