İslam Cumhuriyeti, Deniz Korsanı İngiltere'yi Cevapsız Bırakmayacaktır

Sa, 16/07/2019 - 15:42

İran genelindeki cuma namazı hatipleri bugün İslam İnkılabı Rehberi İmam Seyyid Ali Hamanei ile bir araya geldi.

Welayet News - İran’ın her yanından  Cuma imamlarını Tahran’da  kabul eden İmam Hamanei şu hususlara dikkat çekti:

Habis İngiltere deniz korsanlığı yapıyor, gemimizi çalıyor, cinayet işliyor ve buna  yasal biçim veriyor. İslam Cumhuriyeti ve nizamın mümin elemanları İngiltere'nin bu  habisliğini  cevapsız bırakmıyacaktır.

Batılı devletlerin önemli afetlerinden biri kibirleri, büyüklenmeleridir. Bunların karşısında zayıf bir devlet olursa bu kibirleri etkisini gösterir. Ama bunların gerçek yüzünü gören, bunları tanıyan bir ülke bu tekebbür karşısında durursa onlar  yere yıkılır, yenilgiye uğratılırlar.

Bizimle Avrupalılar arasında devam eden problemlerin sebebi onların tekebbüründen kaynaklanır. Dışişleri bakanımızın söylediğine göre Avrupalılar bize karşı  onbir taahhütte bulundular ve hiç birini yerine getirmediler. Biz ise taahhüt ettiklerimizden daha fazlasını yerine getirdik.

Şimdi- onların taahhütlerini yerine getirmemeleri karşısında- biz de bazı taahhütlerimizi azaltınca tam bir yüzsüzlükle hemen öne çıkmaktalar.

Yüzsüzler! Siz verdiğiniz onbir taahhüde uymadınız, biz ise taahhütlerimizi azaltmaya daha yeni başladık ve bu süreç  kesinlikle devam edecektir.

Bu anlamsız beklentiler dile getirilirken habis/alçak İngiltere  deniz korsanlığı yapıyor, gemimizi hırsızlıyor, cinayet işliyor ve bir de buna yasallık vermeye çalışıyor.

İslam Cumhuriyeti ve nizamın mümin unsurları bu habislikler/alçaklıkları cevapsız bırakmıyacaktır, fırsatı geldiğinde ve  yerinde bu alçaklığın cevabını verecektir.



Yeni yorum ekle