Bölgedeki Tüm Teröristlerin Arkasında İsrail Var

Pt, 15/07/2019 - 09:02

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı, bölgedeki tüm teröristlerin arkasında İsrail'in olduğunu belirterek, Suriye'nin tüm teröristler temizleninceye kadar mücadeleye devam edeceğini kaydetti.

Welayet News - Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mikdad dün El Ahd haber ajansına verdiği mülakatta Amerika ve bazı batılı ülkeleri Suriye'deki buhranın asıl sebebi olarak nitelerken, ABD ve müttefikleri Suriye'de terör grupları oluşturmak, onları silahlandırmak ve desteklemekle Suriye'yi bölgede direniş ekseninde konumunu ve rolünü zayıflatmak peşinde olduğunu ama bunda başarılı olamadığını belirtti.

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı açıklamasında ayrıca, Şam'ın kesinlikle baskılar karşısında teslim olmayacağına işaret ederken, bölge halkının geleceğinin direniş eksenine katılmaya bağlı olduğunu belirtti.

Mikdad açıklamasında, Suriye ve direniş aleyhinde hareket eden herkes İsrail'in yanında ve onun bölgeyi zayıflatma hedefini taşıdığını kaydetti.

Suriyeli yetkili ayrıca, batılı ülkelerin bu ülkeye güç göndermeleri konusunda uyarıda bulunarak, sözkonusu girişimlerinin kötü sonuçları olacağını belirtti.



Yeni yorum ekle