Arap Rejimleri ABD ve İsrail İçin Bir Araçtır

Çar, 26/06/2019 - 10:57

Hizbullah Merkezi Konseyi üyesi Şeyh Nebil Kavuk, Arap rejimlerinin ABD ve İsrail için bir araç olduğunu belirterek şu ifadelerde bulundu: ‘Kum’da Filistin yaşatılırken Bahreyn’de bu ülkenin mazlum halkına karşı komplolar kuruluyor.’

Welayet News - Kum’da düzenlenen Direniş Gençleri Konferansında konuşan Şeyh Nebil Kavuk şunları söyledi: ‘Direniş cephesi her gün sadakatini kanıtlamaktadır.

Kudüs’ün tehlike altında olduğu bu hassas aşamada düzenlenen bu konferans, direniş gençleri için ikinci konferanstır ve birlik sağlamaktadır.

Bahreyn’in acı ve sıkıntılarını omuzlayan Şeyh İsa Kasım’a selam olsun, bu halk Al-i Halife rejimi karşısında direnmiştir. Bahreyn halkı zulümle karşı karşıya olmasına rağmen, Filistin meselesi her zaman bu mazlum halkın ve bütün direniş halklarının odak noktası olmuştur.

Kum şehri her zaman Filistin’i desteklemiştir ama Bahreyn’de Al-i Halife rejimi bu ülkenin mazlum halkına zulmetmektedir.

Arap rejimleri, ABD ve İsrail’in bir aracıdır. Kum’da Filistin yaşatılırken Bahreyn’de bu ülkenin mazlum halkına karşı komplolar kuruluyor, Amerika’dan korkan rejimler, İmam Hamanei’nin yolunu izlemelidir.

Al-i Halife rejimi, bu ülkenin insanlarına karşı faaliyette bulunuyor, Trump İslam halklarının onurlu olduğunu bilmelidir, eğer güneşi sağ elimize ve ayı da sol elimize verseler dahi Kudüs ve Filistin'i satmayacağız çünkü Kudüs kutsi bir meseledir.

Arap yöneticiler, İmam Hamanei’nin yolunu takip etmelidir. Arap yöneticiler Trump karşısında aşağılanırken, Trump, İran karşısında rezil olmuştur.’

 



Yeni yorum ekle