Uzlaşmanın Cinayet Ve Yerleşim Dışında Bir Sonucunu Görmedik

Çar, 26/06/2019 - 08:52

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, direniş silahını korumanın gerekliliğini vurgulayarak; "Filistin halkı Yüzyılın Anlaşması'na karşı tek parça olarak kalacaktır." dedi.

Welayet News - Filistin el-Yevm haber merkezinin bildirdiğine göre, Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad el-Nahale, Gazze Şeridi'nde düzenlenen 'Yüzyılın Anlaşması ve Bahreyn Konferansına Karşı Milli Muhalefet' adlı konferansta konuşma yaparak; "Uzlaşmanın, yerleşim ve cinayetten başka hiçbir neticesinin olduğunu görmedik." dedi.

Ziyad el-Nahale, "Filistin halkı Yüzyılın Anlaşması'na karşı tek parça olarak kalacaktır." diye belirterek; "Bazı Araplar, Filistin halkını desteklemek yerine düşman olmayı tercih ediyorlar." dedi.

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad el-Nahale; "Filistin’deki ve başka bölgelerdeki direniş, barış ve müzakere yoluyla elde edilemeyeni,  başarılabileceği konusunda ısrar etti." diye belirtti.

Ziyad el-Nahale; "Biz, direniş silahını korumalıyız. Yüzyılın Anlaşması'na tepki vermek için Filistinli gruplar arasında bir toplantı düzenlemek istiyorum." açıklamasında bulundu.

 



Yeni yorum ekle