Siyonist Rejimin Bahreyn Konferansına Katılımı Resmi Olarak İlan Edildi

Pt, 17/06/2019 - 09:06

Siyonist Rejimi Dışişleri Bakanı, rejimin Filistin aleyhtarı Manama Konferansı'na katılacağını resmen açıkladı.

Welayet News - El-Meyadin haber ajansının bildirdiğine göre, Siyonist Rejimi Dışişleri Bakanı, Tel Aviv’in Manama’nın Filistin karşıtı toplantısına katılımını resmen ilan etti.

Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah; "Bahreyn zirvesi gerçekte, Filistin meselesini ortadan kaldırmak için Amerika'nın komplosu olan Yüzyılın Anlaşması'nı uygulamak için atılan ilk adımdır." diye belirtmişti.

"Yüzyılın Anlaşması"nın ilk aşaması olacak olan Amerikan-Siyonist konferansı, 25-26 Haziran tarihleri arasında Bahreyn'in başkenti Manama'da yapılması planlanıyor. Bu konferansa Filistinli direniş gruplarının tamamına yakını karşı çıkmış ve konferansa muhalif olduklarını bildirmişlerdi. 

ABD’nin, Filistinliler ve Siyonistler arasındaki çatışmayı sona erdirmek için ileri sürdüğü "Yüzyılın Anlaşması" olarak adlandırılan barış anlaşması, Filistinli mültecilerin (istatistiklerine göre sayıları 6 milyon) vatanlarına geri dönüşünü kalıcı olarak ortadan kaldırmak için diğer ülkelerdeki alternatif vatanlarında ikamet ettirmek istiyor. ABD Başkanı tarafından Kudüs'ün Siyonist rejimin başkenti olarak tanınması ve büyükelçiliğinin Tel Aviv'den Kudüs'e taşınması bu yönde atılan adımdı.

 



Yeni yorum ekle