Hekim: Kudüs Günü Müslümanlar İçin Önemli Bir Fırsat

Cu, 31/05/2019 - 11:40

Irak Reform ve Kalkınma Hareketi lideri Ammar el'Hekim, Dünya Kudüs Günü'nün, Müslümanların ilk kıblesi Mescidi Aksa'nın terör rejimi İsrail tarafından işgalde tutulması karşısında ortak bir tutum alabilmeleri için bir fırsat olarak niteledi.

Welayet News - Irak Reform ve Kalkınma Hareketi lideri  Ammar El-Hekim, dün yaptığı açıklamada, siyonist rejimin Kudüs kentindeki nüfus yapısını değiştirmesi  programı ile kentte siyonistler için yeni sitelerin yapılması konusunda uyarıda bulunurken,  uluslararası kuruluşlara ve hepsinden önemlisi UNESCO'ya (Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü) Kudüs konusunda sorumluluklarını yerine getirmeye  davet etti.
Ammar el-Hekim, Kudüs'ün İslam ve müslümanların  kimliği olarak ve de Filistin'in ebediyyen başkenti olarak kalacağını ve er ya da geç siyonistlerin bu topraklarda yenilgiye uğratılacağını söyledi. 

Irak Reform ve Kalkınma Hareketi lideri, İslam ve özgür milletlerin Kudüs Günü'nde her yıl etkinliklerinin ve Filistin halkına verdikleri desteklerin takdire şayan olduğunu bildirdi.



Yeni yorum ekle