Filistin'den Tüm Dünyaya Kudüs Günü Çağrısı

Çar, 29/05/2019 - 17:22

Filistin İslami Cihad hareketi, Kudüs'ün Filistin ve İslam'ın kalbi olduğunu belirterek, cuma günü yapılacak Dünya Kudüs Günü yürüyüşlerinin görkemli bir şekilde yapılması için çağrıda bulundu.

Welayet News - El-Menar kanalının verdiği habere göre, Filistin İslami Cihad Hareketi üst düzey üyesi "Hemil Olyan", dün yaptığı açıklamada, Arap ve Müslüman halkların ve İslam ülkelerinin Kudüs'ün İslami kimliği ve tarihini korumalarının zaruretine temasla, ''Kudüs'ün geri alınması ancak mücadele ile olur ve Kudüs'le ilgili bütün şeytani planlara dayalı seçenekler yenilgiye mahkumdur ve bu planlar asla Kudüs'ü özgürlüğüne kavuşturmayacaktır" dedi.
Filistin İslami Cihad hareketinin sözkonusu yetkilisi, terör rejimi İsrail'in bölgedeki plan ve projelerinin ancak Kudüs'ün kurtarılmasıyla  bozulacağını söyledi.

Dünya Kudüs Günü'nü  Arap ve İslam ümmetinin birlik ve beraberliği için bir fırsat niteleyen Olyan,  Filistin halkının bütün güçle desteklenmesi gerektiğini zira Kudüs olmadan bölgenin de batacağını söyledi.



Yeni yorum ekle