Kur'an ve Ehl-i Beyt Mektebi ve Osterholz Belediyesi Yetkilileri İftarda Buluştu

Çar, 29/05/2019 - 02:18

Kur'an ve Ehl-i Beyt Mektebi Osterholz ve Osterholz Scharmbeck Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen İftar merasimine Belediye yetkilileri yanısıra birçok Alman vatandaşı katıldı.

Welayet News - Kur'an ve Ehl-i Beyt Mektebi Osterholz ve Osterholz Scharmbeck Belediye'si tarafından ortaklaşa düzenlenen İftar merasimine Belediye yetkilileri yanısıra birçok Alman vatandaşı katıldı.

İftar yemeğinden önce Kur'an ve Ehl-i Beyt Mektebi adına Yunus Çakar konuklara hoşgeldin dedikten sonra Kur'an ve Ehl-i Beyt Mektebi Osterholz'u kısaca tanıtımda bulundu.

Kur'an ve Ehl-i Beyt Mektebi Osterholz Merkezi'nde düzenlenen merasimde Osterholz Belediyesi adına Stefanie Bourai-Toure, Christine Struthoff ve Julia Hostrup selamla konuşması yaptıktan sonra davetten dolayı Kur'an ve Ehl-i Beyt Mektebi Osterholz'a teşekkürde bulundular.

Son konuşmayı İbrahim Çakar Hoca tarafından yapıldı. Konuklara davete icabet ettiklerinden ötürü teşekkür eden İbrahim Hoca daha sonra kısaca orucun felsefesine ve bireysel ve toplumsal alandaki etkisine değindi.

Merasim iftar ve namaz ile son buldu.



Yeni yorum ekle