Kudüs'ü Savunmak İçin Hiçbir Zaman Tereddüt Etmeyeceğiz

Cu, 24/05/2019 - 10:34

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, hareketin işgal altındaki Kudüs'e karşı herhangi bir savunma yapmaktan hiçbir zaman tereddüt etmeyeceklerini belirtti.

Welayet News - Filistin el-Yevm haber merkezinin bildirdiğine göre, Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad el-Nahale; "Bu hareket, işgal altındaki Kudüs ve Filistin'in diğer bölgelerindeki Siyonist rejimin suçlarıyla yüzleşmek için hiçbir zaman çaba sarf etmekten el çekmeyecektir." dedi.

Ziyad el-Nahale, Lübnan'lı bir heyetle yaptığı görüşmede; "Kudüs, Siyonist düşmanla çatışma kıblesi olmuştur ve olacaktır da." açıklamasında bulundu.

El-Nahale, Arap ve İslam Milletleri'nden, İslam ve Hıristiyan mukaddesatlarını korumak ve Filistin halkını desteklemek için Siyonistlerin Kudüs için yaptıkları komplolara karşı uyanık olmalarını istedi.

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad el-Nahale; "Filistin halkı, her aşamada, topraklarını geri almak ve kutsallarını korumak için silahlı çatışma veya geri dönüş yürüyüşü ya da hapishaneler ve gözaltı merkezlerindeki tutsakların savaşı yoluyla direnişini ve isteklerini sürdürmeye kararlı olduklarını kanıtladı." diye belirtti.

Ziyad el-Nahale, Siyonist düşmanla ilişkilerin normalleşmesinin her türüsünü kınayarak; Filistin meselesini çeşitli seviyelerde yıkmak için tasarlanan projelerle yüzleşilmesi gerektiğini vurguladı.

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, Filistin kurumlarının Filistin’in Arap ve İslami kimliğini koruma çabalarına ve Siyonist rejimin suçlarını belgelemek için Uluslararası Kudüs Örgütü’nün gösterdiği çabalara övgüde bulundu. 



Yeni yorum ekle