Bahreyn 14 Şubat Devrimi Gençlik Hareketi'nden Önemli Bildiri

Per, 23/05/2019 - 11:46

Bahreyn 14 Şubat Devrimi Gençlik Hareketi bir bildiri yayınlayarak, "Yüzyılın Anlaşması Konferansı, Filistin davasının satılması amaçlayan bir konferanstı ve Bahreyn halkı, ülkelerinden tüm yabancı askeri üslerin kaldırılmasını istiyor." açıklamalarında bulundu.

Welayet News - Bahreyn 14 Şubat Devrimi Gençlik Hareketi'nin yayınlandığı bildiri şu şekildedir:

بسم الله الرحمن الرحیم
قال الله سبحانه وتعالی : (یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْیَهُودَ وَ النَّصاری‏ أَوْلِیاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِیاءُ بَعْضٍ وَ مَنْ یَتَوَلَّهُمْ مِنْکُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لا یَهْدِی الْقَوْمَ الظَّالِمینَ )
 
Ey inananlar, Yahudilerle Nasranileri dost edinmeyin. Onlar, birbirlerinin dostudur ve sizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki o da, onlardandır. Şüphe yok ki Allah, zalim olan kavmi doğru yola sevk etmez. (Maide Suresi, 51)
Bahreyn 14 Şubat Devrimi Gençlik Hareketi, Bahreyn'deki hiçbir askeri üssün varlığını ve özellikle de İran İslam Cumhuriyeti'ne karşı olası bir saldırı için bulunan merkezlerinden biri olan el-Cefir üssünün varlığını kabul etmiyor ve halkımız bu gayri meşru merkezden darbe vurmak için yapılacak her türlü harekete, devrimci bir tepki gösterecektir.

Bu mesajı tüm insanlara ve muhalif gruplara gönderiyoruz ki her türlü yabancı askeri üs kaldırılmalıdır. Savaş yanlısı ve işgalci Al-i Halife rejiminin konumunu desteklemek ve pekiştirmek için ülkede bulunan tüm askeri birlikler ve askeri danışmanlar Bahreyn dışına çıkarılmalıdır. Diğer yabancı güçler ve diğer mütecaviz işgalciler de ülkeyi terk etmeli ve ülkenin daha önceki bütünlük ve bağımsızlığı eski haline getirilmelidir. Çünkü bu tür askeri üslerin meşruiyeti yoktur ve olmayacaktır ve onların varlıklarının kabul edilebilir herhangi bir gerekçesi de yoktur.

Bahreyn'in vefalı halkı, her zaman İran İslam Cumhuriyeti düzeninin ve halkının yanında yer alacaktır ve onların, büyük şeytan mütecaviz Amerika'nın karşısındaki teslim olmayan tutumu konusunda onlarla birliktedir. Milletimiz, Yüzyılın Anlaşması trajedisini yenmek için her zaman İslami Direnişin, direniş gruplarının ve Filistin halkının yanındadır ve destekçisidir. Uzun süredir faaliyette olan ve başlatılan bu anlaşmanın ekonomik çalışma grubu ve haince yatırımlarının Bahreyn'de yapılması planlanıyor. Bu ekonomik çalışma grubu bu ayın sonunda, Trump'ın komplolarının gerçekleştirilmesi ve Filistin davasının ortadan kaldırılması hedefi için Yüzyılın Anlaşması'nı Bahreyn'de uygulamak istiyor.

Konferansın, "Filistinliler İçin Güzel Bir Gelecek" adı altında Trump hükümetinin hedeflerinin yansıması olan Yüzyılın Anlaşması'nın ekonomik yönünü incelenmesi amacıyla 25 ve 26 Mayıs tarihlerinde Bahreyn'in başkenti Manama'da yapılması planlanıyor. Amerika Birleşik Devletleri'nin destekçileri olan bazı liderler ve devlet başkanlarının da bu toplantıya katılması bekleniyor.

Bahreyn 14 Şubat Devrimi Gençlik Hareketi olan bizler, bu anlaşmayı mukaddes Kudüs'ün ve Filistin davasının satılması ve dünya Müslüman milletlerine büyük bir ihanet olarak görüyor ve şiddetle kınıyoruz.

Aynı şekilde, Amerika Birleşik Devletleri’nin Ortadoğu'ya asker göndermesini ve Washington’un nükleer meseledeki kibirli hegemonyasına ve sözlerine teslim olması için bazı Batı ülkelerinin İran İslam Cumhuriyeti’ne baskı kurmasını şiddetle kınıyoruz. 



Yeni yorum ekle