İsrail'in Her Türlü Saldırısına Yanıt Vermeye Hazırız

Per, 09/05/2019 - 10:04

Filistin İslami Cihat Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en Nahale, direnişin Siyonist rjeimin her türlü saldırısına karşılık vermek için oldukça hazırlıklı olduğunu kaydetti.

Welayet News - İslami Cihat Genel Sekreteri, çatışmaların sürmesi halinde birkaç saat içinde işgal topraklarındaki kentleri füzeli saldırılarla yok edebileceklerini söyledi.

En Nahale, Gazze'de yaşananların gelecekteki savaş için bir tatbikat olduğunu kaydetti.

Öte yandan, İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcülerinden Hazım Kasım, direnişin son savaşta Filistin halkının koruyucu kalkanı olduğunu ispat ettiğini söyledi.

Kasım, dün  konuyla ilgili yaptığı ve Filistin Enformasyon Merkezi’ne ulaşan açıklamada, direnişin son savaşta Yüzyılın Anlaşması’yla mücadelenin yol haritasını çizdiğini belirtti.

İradesini çeşitli taraflara kabul ettirebilecek Filistin milli hareketinin güç unsurlarının değerlendirildiğini ifade eden Kasım, askeri ve toplumsal harekete dayanmanın Filistin halkının haklarını gasp etmek isteyenlere baskı yapabileceğini bildirdi.

Sahada ve siyasette birliğin direniş eyleminin etki gücünü artırdığına dikkat çeken Kasım, Filistin davasının büyük tehlikelerle karşı karşıya olduğunu hatırlattı.

Kasım, son savaşta ortaya konulduğu gibi güç unsurlarının birlikte kullanılması gerektiğini ifade etti.

Hamas sözcüsü, Ramallah’taki Filistin Yönetimi liderlerine de seslenerek, gerçekten Yüzyılın Anlaşması projesine karşılarsa gerçek anlamda bir ortaklıkla direniş çizgisine katılmaya davet etti.



Yeni yorum ekle