İran'ın Yanında Durmalıyız

Per, 25/04/2019 - 10:12

Haşdi Şabi’nin başkanı Bağdat’ta düzenlenen İran ve Lübnan şehitlerinin saygı töreninde konuşarak; "İran’ın IŞİD’le mücadelesinde Irak’a yardım etmesinin bir teşekkür bir göstergesi olarak İran'ın sıkıntılarında biz de onun yanında durmalıyız." açıklamasında bulundu.

Welayet News - El-Nehrin haber ajansının bildirdiğine göre, Irak gönüllü halk hareketi Haşdi Şabi'nin başkanı Falih el-Feyyaz; "İran İslam Cumhuriyeti, Irak’ın IŞİD'e karşı yürüttüğü savaşta yar ve yardımcıların ilki oldu." diye belirtti.

Bağdat'ta düzenlenen İran ve Lübnanlı şehitleri anma ve saygı töreni sırasında konuşma yapan Falih el-Feyyaz; "Haşdi Şabi'nin zaferi, Allah yolunda şehit olan şahsiyetlerin fedakarlığıyla gerçekleşti. İran, IŞİD'e karşı savaşımızdaki büyük desteğiyle önemli bir rol oynadı ve İran'ın IŞİD ile mücadelede Irak'a desteğine karşılık olarak, bizde İran'ın zor şartlarında onun yanında yer almalıyız." açıklamasında bulundu.

Haşdi Şabi’nin başkanı Falih el-Feyyaz; "Irak ve Irak hükümeti ile Haşdi Şabi ve Irak halkı adına, IŞİD ile mücadelede şehit düşen şühedaya ve ailelerine teşekkür ediyorum." diye belirtti.



Yeni yorum ekle