Lübnan Emel Hareketi: Sonsuza Kadar İran Devrim Muhafızları Ordusunu Destekleyeceğiz

Cu, 19/04/2019 - 09:49

Lübnan Emel Hareketi başkan vekili, İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızlarını, Arap yöneticilerin ihaneti altında İslam Ümmetinin haklarını ve onurunu koruyan bir yapı olarak nitelendirdi. 

Welayet News - Lübnan Emel Hareketi başkan vekili Şeyh Hasan el-Mısri, İranlı İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızlarını desteklediklerini belirtti. 

Şeyh Hasan el-Mısri, "Eğer, İran Devrim Muhafızları İsrail'in sınırlarını korumaya çalışsaydı çok medeni olurlardı ve hatta Devrim Muhafızları Amerika için bir kalkan olsaydı, kimse ona karşı hiçbir şey söylemezdi." açıklamasında bulundu.

El-Neşre haber ajansının bildirdiğine göre, el-Mısri, Direniş Alimleri ve Müslüman Alimler Birliğinin davetiyle gerçekleştirilen, İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Birliği’yle dayanışma oturumunda yaptığı konuşmada, şu açıklamalarda bulundu; "Devrim Muhafızı, İslam Ümmetinin ve insanlığın sınırlarını koruyor ve teröristler,  terörist Amerika'nın terör okulunda eğitiliyor ve biz de Devrim Muhafızlarını sonsuza dek destekleyeceğiz." 

Lübnan Emel Hareketi başkan vekili Şeyh Hasan el-Mısri, "Amerika Birleşik Devletleri yenilmiş bir devlettir ve ABD, diğer Arap ülkelerinin yöneticileriyle anlaştığı gibi İran'la da anlaşacağını zannediyordu." dedi. 

Şeyh Hasan el-Mısri konuşmasının devamında şöyle dedi: "İran, ümmetin hak ve onurunun koruyucusudur, ümmetin haklarını ve onurunu satmak isteyen diğer yöneticiler gibi değil." 



Yeni yorum ekle