Devrim Muhafızları, İslam ümmetinin ABD karşındaki caydırıcı gücüdür

Pt, 15/04/2019 - 22:39

Lübnan Islah ve Vehdet Hareketi lideri, ABD’nin Devrim Muhafızları’nı terö listesine alarak İslam ümmetinin caydırıcı gücü olan bu teşkilatı önünden kaldırmayı hedeflediğini söyledi. 

Welayet News - Lübnan Islah ve Vahdet Hareketi lideri Şeyh Mahir Abdurrazzak, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “İslami İran, özellikle de Devrim Muhafızları, Amerika ve Siyonist lobi tarafından hedef alınmıştır. Bu girişimle Filistin meselesinin ortadan kaldırılması, kutsallarının egemenlik altına alıması ve bu yolla İslam dünyasının zayıflatılması amaçlanıyor. İslam ümmetinin kutsallarının asli hamilerinden biri olan Devrim Muhafızları’nın terör listesine eklenmesi de bu doğrultuda atılmış bir adımdır” dedi. 

Islah ve Vahdet Hareketi lideri, değerlendirmesinin devamında şunları belirtti: “Devrim Muhafızları, İslam ümmetinin Amerika karşısındaki caydırıcı gücüdür ve Washington’ın bu kararı da Filistin’le ilgili yüzyıl anlaşmasının hayata geçirilmesi amacıyla alınarak bu anlaşmanın şekillenmesi karşısında duran gücün yolun üzerinden kaldırılması isteniyor”. 

“Bugün, ister Yemen’de ister Suriye ve Irak’ta olsun bölgedeki mücadele meydanları direnişin zafer meydanlarına dönüşürken aynı zamanda Amerika, Siyonist rejim ve onların uşakları için de hezimet meydanlarına dönüşmüştür. Bu zaferler, Amerikalı yetkililerin kafasını allak bullak edip onları çıldırma noktasına getirmiştir”. 

Şeyh Mahir Abdurrazzak, “Devrim Muhafızları’nın ABD’nin terör listesine alınması, onların boynuna asılan izzet madalyası oldu; çünkü Devrim Muhafızları’nın bölgede imza attı zaferlerle herkes onur duymaktadır. Bu zaferler, bölgede terörimze hamilik yapan ve bölgeyi çıkmaza çeken Amerika için ders olan zaferledir” ifadelerini kullandı. 

Son olarak, Devrim Muhafızları’nın terör listesine alınmasının bazı Arap ülkelerince desteklendiğini belirten Islah ve Vahdet Hareketi lideri, “Siyonist rejimle ilişkileri normalleştirmekte olan bütün Arap liderleri Amerika karşısında teslim bayrağı çekip onun maşası haline gelmişlerdir ve Washington’ın Devrim Muhafızları’na karşı aldığı bu kararı olumlu bulmaları ise şeref ve izzetten yoksun olmalarından kaynaklanıyor. İslam ümmetinin meseleleri ve kutsalları karşısında da duyarsız davranıyorlar” açıklamasında bulundu.    

Welayet News



Yeni yorum ekle