MALATYA'DA BU AYIN İLK CUMASINDA NATO'DAN ÇIKALIM ÜSLERİ KAPATALIM SESİ YÜKSELDİ

Cu, 05/04/2019 - 23:11

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi tarafından bugün cuma namazı sonrası Malatya Soykan Meydanı'nda 'NATO'YA VE ÜSLERİNE HAYIR CUMASI' temalı basın açıklaması düzenlendi.

Welayet News -  Basın açıklaması Mehmet Kocaaslan hocanın Kur'anı Kerim tilavetiyle başladı. Al-i İmran Suresinin 10, 11, ve 12. ayetlerini mealiyle birlikte okuyan Mehmet Kocaaslan hoca yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi: 'Değerli Kardeşlerim! Ülkemizin ve yüreğimizin tam ortasına saplanmış olan başta Kürecik NATO Radar Üssü olmak üzere bütün ABD ve NATO üslerinin sökülüp atılması için seslerimizi daha çok yükseltmeliyiz. Bu NATO üsleri varolduğu müddetçe bizlere ve coğrafyamıza asla huzur gelmeyecektir.'

Daha sonra aktivist Bahir Aydın, Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi, Türkiye NATO'dan Çıksın Üsler Kapatılsın, Kürecik İncirlik Kapatılsın, Kahrolsun Amerika Kahrolsun İsrail, Büyük Şeytan Amerika Yenilecek Direnen Halklar Kazanacak, Katil Amerika Türkiye'den Defol, , Siyonist Devlet Yıkılacak Elbet, Direniş Cephesi Onurumuzdur, Gazze'ye Selam Direnişe Devam, sloganları eşliğinde basın açıklamasını okudu.



Yeni yorum ekle