Amerika, İslam Ümmetine Karşı Yeni Bir Savaş Başlattı

Sa, 26/03/2019 - 12:09

Filistin İslami Cihad Hareketi sözcüsü, ABD başkanı Donald Trump'ın Suriye'nin Golan tepelerinin Siyonist rejim tarafından işgalini resmi olarak tanıma kararını kınayarak, ABD’nin İslam ümmetine karşı yeni bir savaş başlattığını belirtti.

Welayet News - Filistin el-Yevm haber merkezinin bildirdiğine göre, Filistin İslami Cihad Hareketi Sözcüsü Musab el-Barim, "ABD'nin Suriye'nin Golan tepelerinin Siyonist rejim tarafından işgalini resmi olarak tanıma kararı, İslam ümmetine ve Filistin meselesine karşı yeni bir savaşın açıklamasıdır ve bu aynı zamanda, düşman İsrail'in milletimize ve tutsaklarımıza karşı yeni bir saldırının ilanıdır." açıklamasında bulundu.

Filistin İslami Cihad Hareketi Sözcüsü Musab el-Barim, "Trump'ın kararı, kendi siyasetinin kötülük ve terör kampının en net şekli ve biçimi olduğunu gösterdi. Bu nedenle, Araplar, İslami ve İnsani yapı altında tek parça ve tek saf halinde, yardım ve insaf kaidesi esasınca ve İslam ümmetinin destekçisi ve koruyucusu ve onun bayraktarı olan Filistin Direnişi bu kararın karşısında durmalıdır. Direniş son duvardır ki; İslam Ümmeti, ABD destekli bir silahla donatılmış Siyonist bir düşmanla tek başına kalmasına ve çökmesine izin verilmemelidir." dedi. 



Yeni yorum ekle