Netanyahu: İsrail'e Dönüyorum, Sert Bir Yanıt Vereceğiz

Pt, 25/03/2019 - 11:17

Gazze şeridinden ateşlendiği iddia edilen bir roket İsrail'de Tel Aviv yakınlarında bir eve isabet etti ve 7 kişi yaralandı. Patlamanın ardından İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu bir açıklamada bulundu. 

Welayet News - ABD Başkanı Donald Trump ile bir görüşme için Washington D.C.'de bulunan Netanyahu, ülkesinde meydana gelen saldırıdan sonra "kısa süre içinde İsrail'e döneceğini" ve saldırıya "Sert bir yanıt" vereceklerini ifade etti.

Netanyahu yaptığı açıklamada "Ülkemiz İsrail'de suçlu bir saldırı oldu ve biz buna sert bir yanıt vereceğiz dedi ve ekledi: "Birkaç saat içerisinde Başkan Trump ile görüşeceğim. Bunun ardından akabinde İsrail'e döneceğim". Netanyahu, ABD ziyaretini kısa kesme kararını vermeden önce ordu yetkilileriyle görüştü. Programına göre Netanyahu, Amerikan İsrail Kamu İşleri Komitesi'nde bir konuşma yapacaktı.

Al Jazeera'nın aktardığına göre İsrail ordusundan bir yetkili, "Saldırıyı Hamas yaptı" dedi. Gazze bölgesine ek askerler gönderildiği de bildirildi. Saldırıyı henüz kimse üstlenmedi.



Yeni yorum ekle