AKP'nin İsrail Aşkı!

Çar, 27/02/2019 - 17:59

“Filistinli çocukların da öldürülmesi gerektiği”ni savunan ve ezan sesine iğrenç hakaretlerde bulunan İsrailli bakanla, AKP’li Belediye Başkanı Fatma Şahin arasındaki samimiyet, AKP'nin gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkardı.

Welayet News - Terör ve işgal devleti Siyonist İsrail’in İslam düşmanı katil bakanıyla sıkı fıkı görüntüler veren Şahin, Ragev'in tarihi değeri çok yüksek olan eski bir İbranice yazıt için iki fil teklifinde bulunmasını şaşkınlıkla karşıladı.

AKP’li Fatma Şahin’in basketbol karşılaşması için şehre gelen Siyonist Bakan’la karşılaşma öncesi ve sonrası verdiği samimi pozlar AKP'nin gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkardı.

“İLİŞKİLER DAHA İYİYE GİDİYOR”

İsrailli Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev, FIBA Avrupa Kupası son 16 tur rövanş maçının oynanabilmesi için Türk hükümetinin göstermiş olduğu gayretlerden dolayı Fatma Şahin’e teşekkür etmişti. Gaziantep’te gösterilen misafirperverlikten oldukça memnun kaldığını dile getiren Regev, “İsrail ve Türkiye arasında ikili ilişkiler daha iyiye gidiyor” diye konuşmuştu.
İsrailliler Fatma Şahin'den ne istedi?

 Gaziantep27’de yayınlanan habere göre FIBA Avrupa Kupası Son 16 turu rövanş maçı için Türkiye’ye gelen İsrail’in İroni Sha takımıyla Gaziantep'e gelen eli kanlı İsrail heyeti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Fatma Şahin ile görüştü. Spor salonundaki ilginç diyalog İsrail Spor Bakanı Miri Ragev ile Fatma Şahin arasında yaşandı.

Fatma Şahin'in Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde bulunan filden söz edip fil talebinde bulunmasından sonra İsrailli Bakan "Bir anlaşma yapacağız. Onlara filler vereceğiz ve bize Hizkiya kitabesini versinler "dedi. Şahin, Ragev'in tarihi değeri çok yüksek olan eski bir İbranice yazıt için iki fil teklifinde bulunmasını şaşkınlıkla karşılarken, Yahudi siyonizminde bu “fil” li takasın ne anlama geldiği  üzerinde hiç durulmaması dikkat çekti.. 

 Ezan sesine “köpek havlaması” diyen İsrailli Bakan'ın istediği ve Osmanlılar döneminde İstanbul'a getirilen 2700 yıllık Siloam yazıtı İncil'de geçen Kral Hizyikia'nın Kudüs'teki tünel inşaatı için önemli bilgiler taşıyor.

Siloam yazıtı, Hizkiya'nın tünel inşaatı ve Yahudilerin genel olarak Kudüs'e olan bağlantısı hakkında İncil'in en açık kanıtı sayılıyor.

Orijinali İstanbul Arkeoloji Müzesinde bulunan yazıtın bir kopyası Kudüs'teki İsrail Müzesi'nde bulunuyor.

En eski İbranice yazıtlardan biri olarak kabul edilen yazıt İsrail tarihi için önemli bir belge. İsrail Hükümeti daha önce de Türkiye hükümetinden yazıtı istemişti.

BAKAN REGEN REZİL BİR İSLAM DÜŞMANIYKEN, BU SAMİMİMET DE NEYİN NESİ?!!

Katil İsrail, Filistin halkına uyguladığı insanlık dışı uygulamalar ağırlaşarak devam ederken İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev'den Hamas lideri için suikast düzenleme çağrısı yapılmıştı. Hamas liderlerinin öldürülmesi gerektiğini söyleyen Regev “Bütün Filistinliler öldürülmeli!” diyerek nefret toplamıştı. Filistinli çocuklarla kadınların yıllardır korku ve acının gölgesinde yaşamlarını sürdürmesine görmezden gelen, buna değer bile vermeyen İsrailli bakan, "Bana İsrail'deki diğer çocuklar gibi kamp yapıp, sosyal etkinliklere katılamayan çocukların akılalmaz durumunu anlattılar. Yaz tatilleri böyle olmamalı" diyerek medyaya yalan söylemişti.

EZAN SESİNİ KÖPEK HAVLAMASINA BENZETEN SİYONİSTLE SIKI FIKI

Terör ve işgal devleti Siyonist İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev, Abu Dabi’deki Şeyh Zayid Camisi’ni ziyaret ettiğinde, Arap medyası “Ezan sesini köpek havlamasını benzeten İsrail Kültür ve Spor Bakanı BAE’ni ziyaret ediyor ve Abu Dabi’deki Büyük camiyi ziyaret ediyor. İhanetin bu kadarı da fazla” mesajını paylaşmış ve ezan sesine hakaret eden bu siyon kadın bakan bozmasını da, ona bir caminin kapısını açanları da lanetlemişti.



Yeni yorum ekle