Erdoğan: Bizim Kürdistanımız yok!

Sa, 26/02/2019 - 16:59

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Kayseri'de yaptığı konuşmada sarf ettği sözleri Giresun'da tekrarladı. HDP'yi eleştiren Erdoğan "Bizim Kürdistanımız yok" ifadesini kullandı. Kayseri ve Giresun'da yaptığı bu konuşmaların ardından 2013 yılında MHP ve CHP'yi Kürt meselesi üzerinden eleştirip, "Meclis tutanaklarına bakarlarsa, orada 'Kürdistan' kelimesini görecekler. Doğu ve Güneydoğu'nun Kürdistan eyaleti olduğunu görecekler" sözleri akıllara geldi.

Welayet News - Giresun mitinginde konuşmasının tamamına yakınını CHP’ye ve Kemal Kılıçdaroğlu’na ayırarak, Türkiye’deki tüm olumsuzlukların kaynağının muhalefet partisi olduğunu savunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, “Muhalefetin engellemeleri karşında yılmadık, yıkılmadık” açıklamasında bulundu.
Erdoğan’ın konuşmasında:

'TERK ET GİT, GÜNEYDE IRAK KÜRDİSTAN BÖLGESİ VAR, ORAYA GİT'

Kürdistan’da biz (HDP) kazanacağız diyor. Sen lütfen Türkiye’yi terk et git güneyde Irak’ta Kürdistan Bölgesi var oraya git. Türkiye’de benim böyle bir bölgem yok. Bizim Doğu Anadolu Güneydoğu Anadolu bölgemiz var ,bizim Kürdistanımız yok. 31 Mart akşamı hepsi bir olsun, toplansınlar. İnşallah benim aziz milletim bunları paketlemek suretiyle sandığa gömecek, ben buna inanıyorum.



Yeni yorum ekle