Direniş Gençliği Konferansı Kum şehrinde düzenlendi

Cu, 22/02/2019 - 03:21

Şehit Muğniye’yi Anma ve Direniş Gençliği konferansı, İlmi Havzaların seçkin şahsiyetleri ve 50 ülkeden gelen gençlerin katımıyla düzenlendi.

Welayet News - 50’ye aşkın ülkenden gelen gençlerin ve Havza’nın önde gelen şahsiyetlerinin katıldığı büyük konferasta, Ayetullan Cenneti, Ayetullah Eraki ve Hüccetü’l-İslam Haşim el-Haydari birer konuşma yaptı.

Ayetullah Arafi ve Ayetullah Eraki’nin gözetiminde Merkezi Gençlik Direniş cephesinin kurulduğunu bildiren Konferans Sekreteri Hüccetü’l-İslam Purhavaşimi, “İslam İnkılabı Rehberinin basiret ve ferasetine olan inancımız oldukça sağlam ve gerçekçidir. Dolaysıyla, Allah’ın hakimiyeti yeryüzünü kaplayana kadar faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Purhavaşimi, “Bu konferansın İslam İnkılabı Rehberinin emirlerine lebbeyk demek için düzenlendiğini ve Siyonist rejimi yok etme hedefini gerçekleştirene kadar durmacaklarını” vurguladı.

Hüccetü’l-İslam Purhavaşimi, “Nasıl ki İnkılabın birinci adımında Velayet-i Fakihin arkasında durduk, ikinci adımda da düşmanları yok edip İslami İran’ı gelişmişliğin doruğuna ulaştırana kadar aynı yolu sürdüreceklerini” belirtti.

Konferansta bir konuşma yapan Ayetullah Eraki de, “İnkılabın beşinci onyılı küresel inkılabın zafer döneminin başlangıcıdır” diyerek, “Bugün bu büyük zaferin belirtilerini görüyoruz, zira direniş cephesi bölgede her zaman muzaffer olmuş ve siyonistlerin kabusu olmuştur. Gazze, Lübnan ve Yemen halkının direnişi, tam zafere ulaşana kadar direniş cephesinin faaliyetten el çekmeyeceğinin göstergesidir” şeklinde konuştu.

Uzmanlar Meclisi üyesi, “Bugün direniş cephesinin, düşmanın kökünü kurutmadığı sürece durmayacak kadar savunma yapabilecek bir buluğa erdiğini” vurguladı.

Kum şehrini devrimci hareketlerin başlatıcısı olarak gören Ayetullah Eraki, “Biz İnkılabın ikinci adımının başında, direnişin ikinci adımını Kum’dan başlatıyoruz. İmam Hümeyni’nin (r.a) ve İslam İnkılabı Rehberinin küresel hedeflerini gerçekleştirmediğimiz sürece durmayacağız” diye anımsattı. 

 

Welayet News 



Yeni yorum ekle