Çavuşoğlu: Bizim Atatürk ve ilkeleriyle problemimiz yok

Ct, 02/02/2019 - 17:33

Mevlüt Çavuşoğlu İzmir'de, "Bizim Atatürk ve ilkeleriyle problemimiz yok. Bizim problemimiz Atatürkçü geçinen ve Atatürk'ten geçinenlerdir." dedi.

Welayet News - İzmir'de Ak Parti İl Kadın Kolları'nda geçmişten bugüne görev yapan kadın yöneticilerle kahvaltıda buluşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bizim Atatürk ve ilkeleriyle problemimiz yok. Bizim problemimiz Atatürkçü geçinen ve Atatürk'ten geçinenlerdir." dedi.

'BİZİM PROBLEMİMİZ ATATÜRK'TEN GEÇİNENLERDİR'

Toplantıda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kendisinin Nihat Zeybekci'yle İzmir'de yerel seçimleri kazanacaklarına güveninin tam olduğunu söyledi. Vefanın önemli olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, "Bu ülke için, millet için güzel şehirlerimiz için yapacağımız çok şey var. İzmir de bunlardan bir tanesi. Bizim İzmir'de hiçbir problemimiz olmadı. İzmir ile aramızda çıkartılmaya çalışılan sözde çatışmalar suni şeylerdir. Kimsenin inancıyla, yaşam tarzıyla sorunumuz olmadı. Kimse Atatürk'ü ve onun gösterdiği hedefleri tekeline almasın. Gazi Mustafa Kemal Atatürk sadece Türkiye'de değil, Balkanlar'da, Orta Asya'da hatta Afrika'da örnek alınmış, Cumhuriyetimizin kurucusu, banisidir. Bizim Atatürk ve ilkeleriyle problemimiz yok. Bizim problemimiz Atatürkçü geçinen ve Atatürk'ten geçinenlerdir" dedi.

Tags: 


Yeni yorum ekle