ABD’nin Ankara büyükelçiliği önünde Venezüella’ya yönelik darbe girişimi protesto edilecek / DAVET

Per, 24/01/2019 - 22:17

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi'nin çağrısıyla cumartesi günü Büyük Şeytan ABD'nin Ankara'daki büyükelçiliği önünde Nicolas Maduro ve Venezüella halkına destek amacıyla bir basın açıklaması yapılacak.

Welayet News - Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi'nin çağrısıyla cumartesi günü Büyük Şeytan ABD'nin Ankara'daki büyükelçiliği önünde Nicolas Maduro ve Venezüella halkına destek amacıyla bir basın açıklaması yapılacak. 

Aktivist Bahir Aydın konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından şu duyuruyu yaptı: 'Büyük şeytan Amerika'nın arka bahçesi olmayı ve Washington'dan yönetilmeyi red eden Antiemperyalist ve Antisiyonist kahraman Maduro'lu bir Venezüela'ya Trump tarafından çekilmek istenen operasyona karşı olduğumuzu kamuoyuna ilan etmek için Cumartesi günü saat 14:30 da Ankara'daki ABD büyükelçiliği önünde ABD''yi protesto etme ve Maduro'lu Venezuela'yı destekleme yönündeki basın açıklamasına tüm özgür ruhlu insanları bekliyoruz. Kürecik Nato Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi.'

 



Yeni yorum ekle