Namazı oturarak kılan ama dansı ayakta yapan kral!

Cu, 28/12/2018 - 14:52

Büyük kardeşinin matem töreninde Kral Selman’ın oturmuş halde namaz kılması ayakta yaptığı danslarla kıyaslanınca ortalık karıştı.

Welayet News - Suudi Arabistan kralı Selman’ın 87 yaşındaki büyük kardeşi Talal bin Abdülaziz’in ölümü üzerinden kaç gün geçmesi ardından kardeşinin matem merasimi sırasında Suudi kralın oturmuş vaziyette namaz kılma görüntülerinin yayınlanması, internet kullanıcılarının dikkatini çekti.

Kral Selman’ın oturarak kıldığı namazlarla ayakta yaptığı dansların kıyaslanması konunun gündeme gelmesine neden oldu. Suudi kraliyet ailesinin yönetiminde sürekli göze çarpan bir çifte standart ve bu sefer de gündemki haberler arasında yerini aldı. Eğer Suud kralı ayakta namaz kılamayacak kadar güçsüz ise o halde grupsal dansların hakkından nasıl gelebiliyor ve cismani zaafını o anlarda unutuyor?

Kral Selman’ın Ar’ur şehrindeki el-İrda adıyla ünlü dansının yayımlanan görüntüleri üzerinden henüz uzun bir süre geçmemişken o bunu unuttu ve sıra namaza gelince güç ve takatini yetirdi.

     

Welayet News



Yeni yorum ekle