Tümgeneral Caferi:İslam inkılabının ilk hedefi, zulüm, diktatörlük ve taagutla mücadeledir

Ct, 22/12/2018 - 08:38

İran İslam inkılabı muhafızlar ordusu komutanı tümgeneral Muhammed Ali Caferi, 'İran İslam inkılabının hedefinin, dünya mustazaflarını desteklemek ve savunmak' olduğunu belirterek, 'İran İslam Cumhuriyeti, bununla iftihar ediyor' dedi.

Welayet News - Tümgeneral Caferi, dün Tahran'da Fatihin Haram Savunucuları Şehitleri anma merasiminde yaptığı konuşmada, İslam inkılabının hedeflerine işaret ederek, ''İslam inkılabının ilk hedefi, zulüm,  diktatörlük ve taagutla mücadeledir ki, İran bu alanda örnektir' dedi.

Tümgeneral Caferi, İran'ın zulümle mücadele ve hak aramada bayraktar olduğunu ve bunu da İslam inkılabının bereketine borçlu olduğunu söyledi.

Tümgeneral Caferi, İran İslam inkılabının ikinci hedefinin, dünya mazlumlarını savunmak ve desteklemek olduğunu belirterek, ''Filistin, Yemen, Suriye ve Irak'ın  mazlum halkı, İran'ın kendilerini desteklediği düşüncesinde ve duygusundadır' dedi.

İran İslam inkılabı muhafızlar ordusu komutanı, Muhammedi İslami değerlerinin ve ilkelerinin ihyası ve bunu savunmanın İslam inkılabının diğer hedeflerinden olduğunu belirterek, genç, salih ve inkılapçı müminlerin şehit olmasının şehitlerin ve inkılabın yolunun devam ettiğini gösterdiği gibi aynı zamanda bu değerlerin bölgede yayıldığını söyledi. 

 

 

 

 

Tags: 


Yeni yorum ekle