Siyonist Gazete: Hizbullah ve Nuceba Ortak Operasyon Düzenleyecek

Cu, 07/12/2018 - 10:40

Siyonist gazete yayınladığı haberde, Lübnan Hizbullah’ı ve Nuceba Hareketinin İsrail’in işgali altında olan El Celil bölgesine çok yakında saldırıda bulunacağını iddia etti.

Welayet News - Yediot Ahronot gazetesi resmî web sitesinin Daniel Selimi'nin kaleminden aktardığı haberde, Hizbullah'ın işgal altındaki stratejik bölge El Celil'e saldırı düzenlemeyi düşündüğü yer aldı.

Gazete ayrıca şunları da ekledi:

Hizbullah'ın planı; özel güçlerini İsrail bölgelerine nüfuz ettirerek halkın arasına sızdırmak ve rehin alma operasyonlarını başlatmaktır.

Yediot Ahronot, söz konusu operasyonun oldukça geniş kapsamlı olacağını da vurgulayarak şöyle yazdı: Hizbullah, Nuceba'dan yardım alarak operasyona başlayıp El Celil'i ele geçirme kararı aldı.

İsrail gazetesi ayrıca İslâmî Direniş Hareketi Nuceba'nın niteliğiyle ilgili bilgiler de aktararak şöyle yazdı: Nuceba, Irak ve Suriye'de binlerce savaşçısı bulunan Iraklı Şii milis grubudur.

Yediot Ahronot son olarak Nuceba'nın İran İslam Cumhuriyeti tarafından tam desteklendiğini hatırlatarak şunları yazdı: Ulaşan raporlara göre Nuceba'nın, Kudüs Ordusu Komutanı Kasım Süleymanî ile oldukça iyi bir bağı var.

Ayrıca, Siyonist rejim medyasının, direnişin, işgal topraklarına saldırısının yakın bir zamanda gerçekleşeceği haberini büyük bir korku ve dehşetle yayınlandığını ve rejim aleyhine olan tehditlerin Amerika'nın sözde "Ortadoğu'da Barış" iddiasıyla birlikte en yüksek seviyeye çıktığını söylemek gerekir.

kudusgunu.com

 



Yeni yorum ekle