ABD ile Müttefikleri Dünyada En Kötü İmaja Sahip Olan Ülkelerdir

Cu, 16/11/2018 - 13:53

Tahran Cuma Namazı hutpelerinde konuşan Ayetullah İmami Kaşani, “ABD ile onlara destek veren kimseler günümüzde dünyada en kötü imaja sahip olan ülkelerdir.” ifadelerinde bulundu.

Welayet News - Tahran Cuma Namazı hutpelerinde konuşan Ayetullah İmami Kaşani, “Gerçi ABD rejimi her daim bize karşı düşmanlık beslemiştir fakat bu ülkenin başkanları hiçbir zaman şimdiki başkan kadar çirkin bir yüze sahip değillerdi. Al Suud ile Siyonistlerin yaptığı cinayetlerin kaynağı nedir? ABD ile onlara destek veren kimseler günümüzde dünyada en kötü imaja sahip olan ülkelerdir.” ifadelerinde bulundu.

ABD Başkanı’nın BM Genel Kurulu’nda alay konusu olduğuna da değinen Tahran Cuma Namazı geçici Hatibi sözlerini şöyle sürdürdü: İslam Cumhuriyeti halihazırda dünyada büyük bir onura sahiptir ve tüm dünya bizi dürüstlük, doğruluk ve erdemliğe sahip bir halk olarak tanımlıyor.

Ayetullah İmami Kaşanı son olarak, “İran gibi bir ülkeye hakim ekonomide çıkarcı girişimlere hiçbir yer yok. Bu konuda ihanet, çıkarcı davranışlar ile spekülasyon yapılmasına izin verilmemeli ve ihtiyaç duyulan ürünler zamanında halk arasında dağıtılarak her çeşit zam olasılığı engellenmelidir.” diye konuştu.

 

Tags: 


Yeni yorum ekle