Ben Bir Anti-Amerikancıyım Çünkü...

Cu, 09/11/2018 - 21:49

Welayet News - Her insan daki mevcut davranışsal özellikler hesabıyla

*Ben bir Anti-Amerikancıyım çünkü*

* Eğer siz de gerçek ve duyarlı bir Çevre aktivistiyseniz mutlka anti-amerkancısınızdır çünkü dünyada çevreyi en çok kirleten Amerikadır.

* Eğer siz bir küresel barış aktivistiyseniz mutlaka anti-amerikancısınızdır. Neden? Çünkü Amerika son on yıllarda yaşanan savaşların doğrudan yada dolaylı olarak yönlendirilmesinde en etkili rolu oynamıştır ve milyonlarca insanın ölümene neden olmuştur.

* Eğer siz gerçek bir demokratsanız mutlaka anti-amerikancısınızdır. Çünkü Amerika Şil’iden tutun İran’a kadar pek çok sivil yönetimleri darbeyle yıktığı yerde Suudi yönetimi gibi pek çok diktatör yönetimlerin yıkılmasına ise mani olmuştur.

* Eğer siz anti - kapitalist bir aktivistiseniz yada gerçek bir solcuysanız mutlaka bir anti-amerikancısınızdır çünkü Amerika, gelirinin büyük kısmını kitle imha silahlarının üretimi ve satımıyla sağlayan modern ve post modern barbar kapitalizmin tecellisidir.

* Eğer siz gerçek bir Müslüman iseniz mutlaka anti-amerikancısınızdır çünkü geçmiş son on yılda Amerika iki Islam ülkesine saldırdı ve teröristleri eğitip donatmasının yanısıra dünyanın en stratejik enerji bölgesinde istikrarsızlık çıkartarak kapitalist sistemin enerjisini garanti altına almıştır.

* Eğer siz gerçekten Aileden yanaysanız yine mutlaka anti-amerikancısınızdır. Neden? Çünkü Holywood ailelerin yok edilmesi için kapitalizmin en önemli kültürel araçlarından biri olmuştur.

* Eğer siz insan hakları aktivistiyseniz mutlaka anti-amerikancısınızdır çünkü her yıl yüzlerce Amerikalı bu ülkenin polisi tarafindan öldürülmekte ve Amerikan rejimi dünyanin dört tarafında kendi sömürü sistemini tehdid eden pek çok kimseyi suikast ve terörle ortadan kaldırmaktadır. Yine Afrika ve Asyada pek çok insan laboratuar faresi olarak bu rejimin kimyasal ve tıbbi deneylerinin kurbanı olmuştur.

* Eğer Çocuk haklarını savunan bir aktivistiseniz mutlaka anti-amerikancısınızdır. Çünkü çocuk katili siyonist rejimin en büyük destekçisi Amerika’dır . Amerikan insansız savaş uçakları her ay onlarca Pakistanlı ve Afganistanlı çocukları katl etmektedir. Yemen’de Amerika’nın Suudlara verdigi desteği ve silahı, binlerce çocuğun ölümüne ve aç kalmasına neden olmuştur.

* Eğer siz gerçekten kadın haklarını savunan biriyseniz ve kadınların cinsel metaalar olarak kullanılmasına karşıysanız mutlaka anti-amerikancısınızdır çünkü Amerika ve Hollywood kadınların cinsel istismarının sembolu ve misyonudur.

* Eğer gerçekten insanlara hizmet eden bilimi savunuyorsanïz mutlaka anti-amerikancısınızdır çünkü Amerika gelişmiş çeşitli silahları üreterek, İnsanlığın ve çevrenin yok edilmesi doğrultusunda bilimin araç haline getirlmesinin öncüsüdür.

Welayet News



Yeni yorum ekle