Bahreyn Rejimi Felaket Bir Durumda

Per, 08/11/2018 - 08:09

Bahreynli muhalif bir aktivist, Bahreyn el-Vifak Partisi Genel Sekreteri'nin son cezasının zalimce olduğunu ve Al-i Halife rejimi yargısının felaket bir durumda olduğunu söyledi.

Welayet News - Bahreynli muhalif aktivist Doktor Raşid el-Raşid, Bahreyn el-Vifak Partisi Genel Sekreteri Şeyh Ali Salman aleyhindeki zalimce kararı şiddetle eleştirdi.

Bahreynli bu muhalif aktivist, el-Halife rejiminin Şeyh Ali Salman hakkındaki kararını zalimane olarak tanımladı.

El-Raşid, Şeyh Ali Salman'ın beraat kararının müebbet hapis cezasına dönüştürülmesinin, Al-iHalife rejiminin yozlaşmış yargısının felaket durumunu yansıttığını da sözlerine ekledi.

El-Raşid, el-Halife rejiminin Bahreyn el-Vifak Partisi Genel Sekreteri'ne verdiği cezanın acımasızca ve katı bir karar olduğunu ve tarihin bu hükmü kara sayfalarına kaydedeceğini vurguladı. Bu hüküm, Bahreyn siyasi tarihinin en içler acısı günü sayılacaktır, dedi.

El-Raşid, "Bu intikamvari hüküm yalnızca Bahreyn'in bu büyük sembolüne karşı değil, aynı zamanda Bahreyn halkına ve dünyanın tüm özgür insanlarına da ihanet sayılıyor" dedi. Bu, Bahreyn'deki egemen rejimin korkunç durumunu yansıtıyor.

El-Halife rejimi son zamanlarda siyasi kararnamede değişiklik yaparak, el-Vifak Partisi Genel Sekreteri Şeyh Ali Salman'ın beraat hükmünü ömür boyu hapis cezası olarak değiştirdi. 

 

Tags: 


Yeni yorum ekle