Amerikalı Müslümanların lideri: ABD'de hiç bir zaman demokrasi olmadı

Pt, 05/11/2018 - 11:03

Amerika’da Müslüman topluluğun lideri Louis Farahan, Amerika’da hiç bir zaman demokrasi olmadığını, bilakis sürekli zenginlere ve güçlülere eğilimli olduğunu belirtti.

Welayet News - Amerika’da Müslüman topluluğun lideri Louis Farahan, Pazar günü Tahran üniversitesi hukuk ve siyasal bilimler fakültesinde düzenlenen 4 Kasım konulu oturumda yaptığı konuşmada, Amerika devleti Donald Trump başkanlığı döneminde dünya genelinde sultasını kaybetmekte olduğunu belirtti.

Amerikalı Müslümanların lideri Farahan İran İslam Cumhuriyeti’nde kadınların özgürlüğüne işaret ederek bu özgürlük Amerika ve Avrupa’da kadınlar erkeklerin eğlence aleti olarak kötüye kullanıldıkları halde söz konusu olduğunu vurguladı.

İran milleti en iyi milletlerden biri olmaya devam etmesi gerektiğini kaydeden Farahan, Amerika yönetimi sadece kandırmak için söz verdiğini, İran milleti içte ve dışte Amerika’ya karşı birlik olmaları gerektiğini ifade etti.

Amerika’da Müslüman topluluğun lideri Louis Farahan ayrıca Amerika yönetimi Müslümanların arasında tefrikaları körüklemeye çalıştığını belirterek, beyaz sarayan Yemen’de Suud rejiminin başını çektiği ittifakın işlediği cinayetlere karşı suskunluğunun sebebi, bu rejime 110 milyar dolar silah satışı ve ittifakta yer alan Arap rejimlerin korsan İsrail ile ilişkilerini geliştirmeleri gibi konulardan ibaret olduğunu vurguladı.

Louis Farahan, Amerika ve siyonist rejim İsrail’in en büyük korkusu İran İslam Cumhuriyeti olduğunu, zira savaş başlar ve onlar İran’a saldıracak olursa İran’ın teslim olmayacağını çok iyi bildiklerini kaydetti.

Amerika’da Müslüman topluluğun lideri Louis Farahan konuşmasının sonunda Müslümanların vahdetinin takviye edilmesine vurgu yaptı.

 



Yeni yorum ekle