ABD Bizi Övdüğü Zaman Yanlış Yolda Olduğumuzu Bilmeliyiz

Pt, 29/10/2018 - 08:03

İran Seferberlik Güçleri Yürütme İşleri Yardımcısı Kudüs Gücü Komutanı Tümgeneral Süleymani’nin terörü destekleyen kişilerle kurumların listesine eklenmesine dair yayınlanan bildiriyi kınadı.

Welayet News - İran Seferberlik Güçleri Yürütme İşleri Yardımcısı General Paşa Muhammedi Mehr’e yaptığı bir açıklamada Devrim Muhafızları'yla Kudüs Gücü Komutanı Tümgeneral Kasım Süleymani’nin Suudi Arabistan ile Bahreyn tarafından terörü destekleyen kişilerle kurumların listesine eklenmesine dair yayınlanan bildiriyi kınayarak, “Tüm varlığını küresel sulta düzenine adamış bir uşak gibi davranan Suudi Arabistan’ın bu tür girişimleri istikbarın İran İslam Devrimi’ne karşı izlediği amaçları lehine işlemektedir. Onlar Devrim’in ardından çeşitli yollara başvurarak İslami düzeni hep zayıflatmaya çalıştılar ancak yüce rabbimin yardımılya her daim hezimete uğradılar.” ifadelerinde bulundu.

Düşmanların İran karşıtı planları yönünde bazen de Devrim Muhafızları’yla Tümgeneral Süleymani’yi hedef aldıklarını belirten General Muhammedi şöyle dedi: Bahreyn’deki Al Halife rejimi de Al Suud gibi ABD’nin bölgedeki stratejilerini yürütüyor. İmam Humeyni (r.a) bize bu konuda önemli bir ölçü belirlemiştir; ABD’liler bizi övüyorsa işte hemen yanlış yolda olduğumuzu bilmeliyiz, buna ters bize karşı kin besledikleri vakit doğru yönde ilerlediğimizi farketmemiz gerekiyor.

 

Tags: 


Yeni yorum ekle