Kasım Süleymani'den Hasan Nasrullah’a taziye mesajı

Çar, 10/10/2018 - 17:31

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Tümgeneral Süleymani, Şehit İmad Fayiz Muğniye’nin annesi Amine Selame’nin vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı.

Welayet News - İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Tümgeneral Kasım Süleymani, Şehit İmad Fayiz Muğniye’nin annesi Amine Selame’nin vefatı nedeniyle Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah’a başsağlığı mesajı gönderdi.

Tümgeneral Süleymani’nin kaleme aldığı mesajda, “Bu saygın anne lütuf ve merhamet kaynağıydı. Bu anneye ‘Hizbullah annesi’ denilmeli” ifadesine yer verildi.

Mesajda, “İslam'ı, Lübnan'ı ve İslami direnişi savunan Şehit İmad Muğniye’nin annesi Siyonist saflarına korku yaratan efsanevi bir kadındı” belirtildi.

Tümgeneral Süleymani mesajında, “Şehit İmad Muğniye’nin annesi kendisini, ailesini ve evlatlarını İslam, Lübnan ve İslami direniş için kurban etti. O sadece İmad ile kardeşlerinin annesi değildi aynı zamanda Lübnan'daki tüm şehitlerin annesiydi. Bu büyük anne direnişi savunmadan bir gün bile vazgeçmedi” ifadelerini kullandı.

Tümgeneral Süleymani, Şehit İmad Fayiz Muğniye’nin annesinin vefatı dolayısıyla Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah başta olmak üzere acılı Muğniye ailesi, Lübnan hükümeti ve milletine başsağlığı dileğinde bulundu.

Bildergebnis für ‫مادر عماد مغنیه‬‎

 



Yeni yorum ekle