Nüceba Hareketi: İşgal Güçleri Çekilene Kadar Silahlar Kalacak
Nüceba Hareketi, direniş gruplarının elindeki silahların, Irak hükümetinin ABD’yi ülke topraklarından çıkarmak için kullandığı en güçlü koz olduğunu belirtti.
Welayet News - Nüceba Hareketi, direniş gruplarının elindeki silahların, Irak hükümetinin ABD’yi ülke topraklarından çıkarmak için kullandığı en güçlü koz olduğunu belirtti.
El-Kabi sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu silah Irak hükümetine karşı değil, aksine onun bir destekçisidir. Hükümetin, Amerikan askerlerinin Irak’tan barışçıl bir şekilde çekilmesini sağlamak amacıyla yürüttüğü müzakerelerde elindeki en büyük kozu teşkil etmektedir.”
Nüceba Hareketi Genel Sekreteri Şeyh Ekrem el-Kabi adına konuşan Macid el-Kabi, duruşlarının net ve kesin olduğunu vurgulayarak, “Irak, Amerikan varlığından tamamen kurtarılana dek silahların hiçbir tarafa teslim edilmeyeceğini” ifade etti.

Yeni yorum ekle