El Vatan Gazetesi: Siyonist Rejiminin Bölgedeki Kabadaylığı Son Bulacak

Pa, 30/09/2018 - 21:15

El Vatan Gazetesi: S-300 Savunma Füzelerinin Suriyeye Verilmesiyle Siyonist Rejiminin Bölgedeki Kabadaylığı Son Bulacak

Welayet News - El Vatanın Pazar günü siyasi analizi Suriyenin Rusyadan alacağı S-300 füzelerinin siyasi sonuçlarına ayrıldı. El Vatanın bu yazısında siyonist rejiminin, Amerika üzerinden Rusya‘nın Suriye‘ye S-300 füzelerinin verilmesini engelemek istediği ifade edildi.

Siyonist rejimin bu çabası Suriye ulusunun menfatlerine ve ulusal egemenliğine bir saldırı olarak nitelendirildi. „Amerika ve siyonist rejimlerinin Suriye‘ye karşı komploları bu arap devletinin Filistin milletini savunduğundan ve Direniş cephesinde yer aldığından dolayıdır.“

Siyonistler, Suriye devletinin S-300 füzelerini Lübnanın islami direniş hareketine ve Suriye‘deki İranın askeri üsslerine vereceğini iddia edip bu ihalenin durdurlmasını savunuyorlar. Tüm bu iddialar kendi ana hedeflerini gizlemek için yalanlar olduğu ise artık biliniyor.

„Suriye düşmanlarının asıl istedikleri, Suriye‘yi Iraka ve Libyaya çevirip savunma gücünü yok etmektir. İktidarını ve kudretini kaybeden Suriye bölünmeye hazır olacaktır. Bundan dolayı Suriyenin saldırılara karşı savunma sistemini güçlendirmesi onlarca engellenmeli.“

El Vatan bu analizinin devamında Amerikanın İran İslam Cumhuriyetine ve Rusyaya baskı yapmasını ve ekonomik ambargolar uygulamasını da Suriyeye karşı bir plan olarak değerlendirdi. Bu iki devlet, ''Suriye‘yi bölme planını'' Suriye devletini savunmalarıyla çökertikleri için Amerika devletinin baskısına maruz kaldıkları hatırlatıldı.

Siyonist rejim Rusyanın IL20 uçağını hedef alıp düşürmesi ve 14 rus askerini bununla katl etmesi S-300 savunma füzelerinin önemini gösteriyor.

S-300 savunma füzeleriyle Suriye devleti İsrailin hava saldırlarına son verebilecek ve bununla Suriye devletinin, terörizme ülkesinde tümüyle son vermesinin önü açılacak. Rusyanın S-300 savunma füzelerini Suriyeye vereceğinin ciddileştiğini gözleyen siyonist rejim, bölgede gücünün daraldığını ve artık hiç bir ülkeye kolaylıkla askeri müdahale edemeyeceğini gördüğünden korkusu giderek artıyor.

Welayet News



Yeni yorum ekle