Ensarullah Sözcüsü: Suudi Arabistan ve BAE'nin İsrail'e eşlik etmeleri utanç vericidir

Per, 27/09/2018 - 22:12

Yemen Ensarullah Hareketi Sözcüsü, Yemen'e saldıran ülkelerin Newyork'ta İran karşıtı oturuma katılmalarını utanç verici olarak niteledi.

Welayet News - Ensarullah Sözcüsü Muhammed Abdusselam attığı twitte Suudi Arabistan ve BAE'nin Siyonistler'in Newyork'ta düzenlediği "nükleer İran'a karşı birlik" konulu oturuma katılmalarına tepki göstererek, bu oturumun Suudi-BAE düşmanının Siyonist düşman ile Filistin meselesini yok etmek için ne kadar senkronize olduğunu ortaya koyduğunu yazdı.

Abdusselam, BAE ve Suudiler'in bu girişiminin bölge milletlerini mutlu etmeyeceğini belirterek, Yemen halkının İslam ümmetinin ilkelerini ön safta savunduğunu ve Filistin'in yanında olacağını ifade etti.

Bu arada, Suudi Twitter fenomeni Müçtehit, yaptığı Twitter paylaşımında Suudi Arabistan dışişleri bakanı Adil Cubeyr'in ABD'de Siyonist rejim casusluk teşkilatı Mossad başkanı ile görüştüğünü bildirdi.

"Nükleer İran'a karşı birlik" olarak bilinen grubun düzenlediği toplantıya dair bir fotoğraf yayınlayan Müçtehit, Suudi Arabistan dışişleri bakanı Cubeyr ve Mossad başkanı Yossi Cohen'in Salı günü söz konusu toplantı kulisinde bir araya geldiğini belirtti.

Müçtehit yazısının devamında, söz konusu resmi görüşmelerin Suudi Arabistan ve Siyonist rejim arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi bağlamında sık sık yapıldığını kaydederek, önümüzdeki günlerde Suud rejimi, Siyonist rejimle ilişkilerini normalleştirdiği yönündeki utanç haberi duyuracağını vurguladı.

 



Yeni yorum ekle