İmam Hamanei:“Bu cinayet, ülkemizdeki güvenliği hedef alan ABD’nin bölgedeki kukla devletlerinin komplolarının devamıdır"

Ct, 22/09/2018 - 23:44

İran İslam Devrimi Lideri İmam Hamanei, Ahvaz'da askeri geçit töreni sırasında yaşanan terör saldırısı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Welayet News - İran İslam Devrimi Lideri İmam  Hamanei, Ahvaz'da askeri geçit töreni sırasında yaşanan terör saldırısı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, olay sonucu şehit düşenlerin kederli ailelerine başsağlığı dileğinde bulundu.

İmam Hamanei'nin kaleme aldığı mesajda, "İstihbarat kurumları suratle harekete geçip terör uzantılarını ülkedeki adalete teslim etmeli" belirtildi.

Devrim Lideri’nin mesajında, “Bu cinayet, ülkemizdeki güvenliği hedef alan ABD’nin bölgedeki kukla devletlerinin komplolarının devamıdır” ifadesine yer verildi.

Bugün sabah saatlerinde İran'ın Ahvaz kentinde askeri geçiş töreni sırasında terör saldırısı düzenlenmişti.

Huzistan Vali Yardımcısı tarafından yapılan bir açıklamaya göre, olayda şehit düşenlerin sayısı şimdiye dek 24 kişi iken yaralıların sayısı 60'a ulaşmıştır, fakat bu sayıların yine de artması bekleniyor. Olayda ilaveten bir gazeteci de şehit düşmüştür.



Yeni yorum ekle