Münafıklar terör örgütü üyeleri Arabistan ve İsrail'de eğitiliyor

Ct, 22/09/2018 - 08:39

El-Minar gazetesi, Münafıklar terör örgütü üyelerinin Siyonist rejimin işgali altındaki topraklar ve Suudi Arabistan'da eğitildiğini duyurdu.

Welayet News - İRİB'in bildirdiğine göre El-Minar gazetesi internet sitesi yayımladığı bir haberde, münafıklar terör örgütü üyelerinin bazı Batı ülkeleri, Siyonist rejim ve Arabistan'daki özel kamplarda eğitildiğini duyurdu.

Gazete yazısının devamında söz konusu terör örgütüne bağlı çetelerden birisinin ABD ve Siyonist rejim gibi şer rejimlerin hizmetinde olduğu ve İran'da önceden belirlenen bazı hedeflere yönelik terör eylemlerinde bulunduğunu bildirdi.

Söz konusu terör örgütü ayrıca ara sıra bazı Arap rejimlerin finansörlüğünde İran'ın siyasetlerine karşı provokatif konferanslar düzenlemektedir.

Raporlara göre söz konusu terör örgütünün çekirdek üyeleri bazı Batılı ülkelerde serbest bir şekilde dolaşırken, söz konusu ülkelerin istihbarat servislerince desteklenerek, İran karşıtı provokatif girişimlerini sürdürmektedir.

Amerika ve Siyonist rejimin son yıllarda bölgede IŞİD gibi terör örgütlerini sürekli desteklemesi, yadsınamaz bir gerçektir. Münafıklar terör örgütü de İran'da İslam İnkılabının zafere ulaşmasından sonra şimdiye kadar Arabistan, Amerika ve Siyonist rejimin desteğiyle 17 binden fazla İran'lı vatandaşa yönelik suikast girişiminde bulunmuştur.



Yeni yorum ekle